HAKKIMIZDA

Firmamız ilk olarak 1980 yılında çok değerli BABAMIZ SAYIN Fehmi KAYA tarafından YILDIZ KİMYA SAN.TİC.LTD.ŞTİ adıyla İstanbul/güneşli fabrikasında makine ve kimya üretimi ile faaliyetine başlamıştır.

Bu yıllarda 12 farklı sektöre yönelik 42 çeşit tutkal imalatı ile birlikte tekstil makine sektöründe ( Çamaşırhane Makinaları imalat ve revizyonu ) faaliyet göstermektedir.

1997 yılında tutkal imalatımızı kayabaşı fabrikamıza taşıdık.2010 yılı sonuna doğru firmamızın olduğu bölge TOKİ inşaat sektörüne devredilmiş olup,imalatımızı geçici olarak beylikdüzüne taşımış bulunmaktayız,Ancak en yakın zamanda inşaası devam eden çorlu velimeşe sanayii bölgesindeki kendi yerimize geçeceğimizi ve burda siz değerli müşterilerimize hizmet edeceğimizi bildirmekten onur duyarız. Firmamız 2010 yılına girerken makine ve tutkal bölümünü ayırmaya karar vermiştir.

2010 yılı itibarı ile tutkal bölümümüz isim değişikliliğine giderek EMAY YAPIŞTIRICI KİMYA SAN.TİC.LTD.ŞTİ. adı altında merkezi istoç 2. Ada NO:110 Bağcılar/ist adresinde,depomuz ise güneşlide olmak suretiyle hizmetlerimize devam edeceğimizi bildiririz.

Kuruluşumuzun vizyonu Türkiye piyasasında ki müşterilerine tutkal ve kimyasal malzemeler ile ilgili her konudaki ihtiyaçlarına ve isteklerine cevap verebilmektir.Siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti ile sınırsız beklentilerinizi karşılayabilmeyi ürün çeşitliliğimizle ilke edindik.

“kaliteli ve özverili” hizmet anlayışı ile sürekli büyüme başarı hedefimizdir. Kuruluşumuz sektörün sorunlarına uygun profesyonel çözümler üretmiş ve misyonuna sahip çıkmış bir firmadır. İmalattan pazarlamaya koşulsuz müşteri memnuniyeti tek ilke ve hedefimizdir. İmalatını yapmakta olduğumuz ürünlerin % 75 i kendi imalatımız % 25 ise ithalatını yapmakta olduğumuz ürünlerden oluşmaktadır. Amacımız siz değerli müşterilerimize uzun yıllar en mükemmel şekilde hizmet verebilmektir.